Acasă Filme și seriale Timp liber

10 comedii ușoare pentru o seară plăcută

Toamna ne face melancolici, vrem să petrecem cât mai mult timp posibil acasă, alături de oamenii dragi. Atunci când afară e umed și frig, e greu de găsit ceva mai plăcut ca vizionarea unui film într-o atmosferă caldă și plăcută.

Vă dorim ca filmele de mai jos să vă aducă căldură în suflet.

Chef (2014)

film-chef-2014

7.3
Jon Favreau
Jon Favreau, Sofía Vergara, Scarlett Johansson, John Leguizamo, Emjay Anthony
Bucătarul Carl Casper își pierde postul de lucru într-un restaurant din Los Angeles și hotărăște să-și deschidă propriul restaurant pe roți, pentru a-și restabili inspirația culinară, dar și relațiile cu familia. Filmul e ușor, viu, la fel ca și mâncărurile pregătite de către bucătar și e recomandat pentru a fi vizionat împreună cu familia.
Trailer Chef

film-Moonrise Kingdom 2012

Aventuri sub clar de lună
7.8
Wes Anderson
Bruce Willis, Frances McDormand
Un băiat și o fată se îndrăgostesc unul de altul și hotărăsc să fugă de maturi. Mai multe grupuri de maturi sunt formate pentru a-i găsi, descoperind lucruri noi pe parcurs. Un film ce poate părea puțin straniu, neobișnuit, dar ce are un farmec deosebit. Este recomandat de a fi vizionat cu toată familia.
Trailer Moonrise Kingdom

Don Jon (2013)

film-don-jon-2013

6.6
Joseph Gordon-Levitt
Julianne Moore, Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson
În viața lui Jon Martello toate lucrurile sunt puse la locul lor: apartamentul, mașina, biserica, femeile. El încearcă să se schimbe pentru femeia pe care o iubește, dar nu-i prea reușește. Jon învață câteva lecții de viață în timpul acestor schimbări.
Trailer Don Jon

A Case of You (2013)

film-a-case-of-you-2013

Profilul perfect
5.6
Kat Coiro
Justin Long, Evan Rachel Wood
Un tânăr o întâlnește în cafenea pe o chelneriță și se îndrăgostește în ea. Dar chelnerița este concediată pentru întârziere la serviciu și dispare din viața tânărului. Cum să o găsești? De ce nu în rețelele sociale? Sam o găsește în internet și hotărăște să-i scrie, încercând să devină prietenul ei ideal.
Trailer A Case of You

film-The-Grand-Budapest-Hotel-2014

Hotel Grand Budapest
8.1
Wes Anderson
Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Edward Norton
În film sunt descrise aventurile lui Gustave H, administrator al faimosului hotel Grand Budapest, aflat în Republica Zubrowka. Gustave, alături de prietenul său Zero Moustafa, încearcă să facă față evenimentelor petrecute între Primul și Al Doilea Război Mondial.
Trailer The Grand Budapest Hotel

film-words-and-pictures-2013

6.6
Fred Schepisi
Clive Owen, Juliette Binoche
Un învățător de engleză și un instructor de arte se întâlnesc într-o școală de pregătire de prestigiu. Între ei apar relații neobișnuite, care duc la un război dintre studenții acestora: ce e mai puternic — cuvântul sau imaginea?
Trailer Words and Pictures

St. Vincent (2014)

film-st-vincent-2014

7.3
Theodore Melfi
Melissa McCarthy, Naomi Watts, Bill Murray, Jaeden Lieberher
Un film cu nuanțe de dramă și comedie, ce poate fi văzut cu toți membrii familiei. În centrul atenției e Oliver, băiat de 12 ani. Filmul relatează istoria unei prietenii puternice.
Trailer St. Vincent

film-stuck-in-love-2012

Îndrăgostiți
7.3
Josh Boone
Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Kristen Bell, Lily Collins, Logan Lerman
Un film ce povestește viața a doi oameni obișnuiți, despre problemele care apar în familiile lor și despre eşecurile din viață. Muzica bună, jocul bun al actorilor, dialogurile interesante și originale fac filmul potrivit de a fi privit în una din serile romantice de toamnă.
Trailer Stuck in Love

Frances Ha (2012)

film-frances-ha-2012

7.4
Noah Baumbach
Adam Driver, Grace Gummer, Greta Gerwig, Mickey Sumner, Michael Esper
Frances locuiește în New York, dar în realitate, ea nu are un loc de trai adevărat. Lucrează într-un grup de dansuri, dar nu-i prea reușește. Frances are o pritenă bună, dar nu prea comunică cu ea. De asemenea, Frances își dorește multe lucruri, pe care nu și le poate permite, dar încearcă să-și trăiască viața ușor și fără griji.
Trailer Frances Ha

Soul Kitchen (2009)

film-soul-kitchen-2009

Taverna Soul Kitchen
7.3
Fatih Akin
Moritz Bleibtreu, Adam Bousdoukos
Zinos își are propriul restaurant la marginea orașului Hamburg. Viața sa liniștită este întreruptă de o serie de incidente. Filmul e destul de ușor, deși este plin de momente dramatice. Muzica și mâncarea bună din film vă pot asigura o petrecere bună a timpului.
Trailer Soul Kitchen

Lăsați un comentariu