Aplicații telefoane mobile Cumpărături Saituri bune

Cele mai bune magazine online chineze

Prețuri mici, asortiment bogat și, de multe ori, livrare gratuită. Pentru aceste lucruri și nu numai pentru ele, foarte multe persoane iubesc magazinele online asiatice. Pentru începători, acest top reprezintă o ușă spre comerțul online asiatic, iar pentru cumpărătorii online experimentați — o listă bogată în platforme de comerț online.

AliExpress

magazin-aliexpress-sigla

AliExpress e cea mai mare platformă de comerț online chineză. Pe AliExpress veți putea găsi un număr impresionant de produse, mii și mii de vânzători. Dacă doriți să cumpărați mai multe produse de același fel sau mai multe produse de la același vânzător, puteți primi un discont și puteți economisi în acest fel câțiva dolari. AliExpress este permanent comparat cu Ebay: aici puteți cumpăra cu amănuntul sau angro sau puteți cumpăra un produs la licitație. Condițiile de procurare și calitatea produselor variază de la un vânzător la altul, citiți cu atenție comentariile celor care au procurat deja de la vânzătorul care are produsele care vă interesează. Pe AliExpress nu veți găsite produse folosite, doar noi.

AliExpress nu are o versiune specială pentru limba română, dar vi se propune varianta tradusă cu ajutorul Google Translate. Dacă vă este mai comod să dați comandă de produsele necesare prin intermediul aplicațiilor mobile, folosiți legăturile de mai jos.

The app was not found in the store. :-( #wpappbox
Dezvoltator:
Preț: Gratuit

Unul din plusurile platformei e posibilitatea de a contacta vânzătorul, de a negocia condițiile de livrare, de exemplu. AliExpress oferă un program de protecție a consumatorilor — vânzătorul primește banii pentru produsul vândut, doar atunci când cumpărătorul primește produsul. Dacă nu primiți produsul în termenii stabiliți sau îl primiți cu defecte, puteți deschide o dispută, pentru a cere banii înapoi sau pentru a primi alt produs de același fel.

Produsele pot fi achitate cu cardul sau prin intermediul sistemelor electronice de plată. O mare parte de vânzători oferă livrare gratuită, dar în dependență de produs, livrarea vă poate costa ceva bani.

Sfat: înainte de a cumpăra ceva pe AliExpress, căutați cu ajutorul motoarelor de căutare coduri promo.

Sasa.com

magazin-cosmetice-sasa.com-baner

Magazin online de produse cosmetice, produse de frumusețe pentru femei și bărbați. Sa Sa a fost lansat în 1978 ca magazin de cosmetică; atunci magazinul măsura 40 de metri pătrați. La moment Sa Sa are peste 280 de magazine în Asia, vinde peste 600 de branduri de produse pentru față, parfumuri, machiaj, produse pentru îngrijirea părului și a tenului. Livrarea produselor este gratuită pentru suma cumpărăturilor mai mare de 49$.

Aplicația pentru iPhone, iPad:

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Aplicația pentru iPad:

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Banggood

magazin-banggood-sigla

Banggood e un magazin online ce găzduiește câteva zeci de mii de produse — accesorii pentru gadgeturi și telefoane mobile, produse pentru casă, haine, bijuterii, genți, produse cosmetice etc.

Platforma online a fost lansată în 2004, cu sediul central în Guangzhou. Magazinul dispune de câteva depozite, amplasate în China, Marea Britanie, SUA.

Magazinul poate fi accesat și prin intermediul aplicațiilor mobile.

The app was not found in the store. :-( #wpappbox
Dezvoltator:
Preț: Gratuit

Produsele pot fi achitate prin intermediul cardurilor bancare, Paypal. Livrarea pentru marea majoritate a produselor este gratuită, dar e posibil de a primi produsele dorite prin intermediul serviciului poștal rapid. Codul de urmărire (tracking code) pentru produse costă 1,7$, pentru produsele mai scumpe de 25$, acest cod este gratuit.

BuyInCoins

magazin-online-buyincoins

Produse la prețuri reduse, livrare internațională gratuită. Magazinul găzduiește produse ca accesorii pentru calculatoare, accesorii pentru telefoane mobile, bijuterii, cosmetică etc.

Utilizatorii care nu s-au înregistrat pot achita produsele doar prin intermediul Paypal, utilizatorii înregistrați pot achita produsele prin intermediul cardurilor bancare. Serviciul de livrare rapidă costă de la 20$ per colet. Codul de urmărire (tracking code) pentru produse costă 1,9$, dacă produsul costă 30$ și mai mult, codul este gratuit.

ChinaBuye

magazin-online-chinabuye

Magazin online specializat în produse electronice. Telefoane, tablete, accesorii pentru calculatoare, gadgeturi USB — toate produse în China. Pe lângă produse electronice, pot fi găsite și produse pentru casă, haine, accesorii etc.

ChinaBuye a fost înființat în 2006, devenind popular datorită produselor la prețuri scăzute și programelor de loialitate oferite clienților săi.

Magazinul online poate fi accesat și prin intermediul aplicației pentru telefoane mobile Android.

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Plățile sunt acceptate prin intermediul cardurilor bancare și a sistemului ectronic de plăți Paypal. Livrarea este gratuită pentru majoritatea țărilor, produsele sunt livrate prin intermediul China Post și Hong Kong Post. Produsele pot fi livrate rapid prin intermediul poștei rapide și DHL. Codul de urmărire (tracking code) a produselor costă 1,9$.

Dealextreme (DX)

magazin-dealextreme-sigla

Magazinul s-a numit până în 2012 Dealextreme.com. Mai târziu a fost redenumit în DX.com. Magazinul a devenit popular datorită categoriilor de electronică, gadgeturi și accesorii pentru telefoane mobile. Pe lângă produsele fabricate în China, sunt produse originale, ale producătorilor internaționali.

La ziua de azi magazinul propune o alegere mare de haine, produse de frumusețe, produse pentru casă etc.

Magazinul poate fi accesat prin intermediul aplicației mobile:

Dezvoltator:
Preț: Gratuit

Produsele pot fi achitate prin intermediul cardurilor bancare, Paypal. Livrarea produselor prin intermediul poștei chineze e gratuită, livrarea rapidă de la 15$ (această opțiune este valabilă pentru produsele care costă 30$ și mai mult). Codul de urmărire (tracking code) este oferit doar pentru produsele care costă 15$ sau mai mult.

Căutați coduri promo înainte de a face cumpărăturile, aflați despre reducerile de sezon.

DinoDirect

magazin-dinodirect-sigla

Magazinul este cunoscut datorită prețurilor atrăgătoare, suport (oferit în engleză), calitate înaltă a produselor. DinoDirect găzduiește peste 2 milioane de produse, repartizate într-un număr impunător de categorii. Sunt produse fabricate în China, dar și produse originale a producătorilor internaționali.

DinoDirect poate fi accesat prin intermediul aplicației mobile iOS:

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

DinoDirect încearcă să atragă vizitatorii saitului prin programe speciale de loialitate: livrare rapidă, puncte în dependență de suma produselor cumpărate, posibilitatea de testare a produselor noi.

FocalPrice

magazin-focalprice-sigla

Magazin online cu o activitate de peste 7 ani, peste 70 de mii de produse repartizate în peste 100 de categorii. Este destul de popular compartimentul „Produse la 2$”.

Aplicația mobilă FocalPrice:

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Plățile pot fi efectuate prin intermediul cardurilor bancare, Paypal. Livrarea produselor are loc prin China Post, este posibil de a primi produsele prin intermediul poștei rapide.

LightInTheBox

magazin-lightinthebox

Un magazin ce găzduiește peste un milion de produse — tehnică, îmbrăcăminte, încălțăminte, lucruri pentru casă și multe altele. Magazinul este accesibil în română.

Asortimentul magazinului poate fi accesat prin intermediul aplicațiilor mobile:

The app was not found in the store. :-( #wpappbox
Dezvoltator:
Preț: Gratuit

Depozitele magazinului se află în SUA și Europa, livrarea e cu plată, în dependență de regiune. Magazinul acceptă doar achitarea prin Paypal. LightInTheBox mai are un proiect, MiniInTheBox, pentru multe produse livrarea este gratuită.

TinyDeal

magazin-tinydeal-sigla

Magazin din Hong Kong, deschis în 2007. Face parte din top 5 magazine de comerț online cu amănuntul din Asia. Alegere mare de produse: gadgeturi, haine, bijuterii, produse pentru casă, accesorii pentru laptopuri și telefoane mobile și multe altele. Achitarea produselor poate fi efectuată prin intermediul cardurilor bancare.

Livrarea de bază este gratuită, pentru livrarea rapidă veți achita în dependență de cantitate și volum. Codul de urmărire (tracking code) este oferit doar pentru produsele de 33$ și mai mult.

The app was not found in the store. :-( #wpappbox
The app was not found in the store. :-( #wpappbox

TomTop

magazin-tomtop-sigla

Magazin online înființat în 2004, în 2006 a primit premiul Gold Supplier de la platforma online Alibaba. O alegere mare de produse: telefoane mobile, tablete, haine și încălțăminte, jucării etc. Magazinul are depozite în China, Germania, Marea Britanie și SUA.

Prețurile sunt destul de atrăgătoare. Pe sait este un compartiment cu produse de 0,99$, 1,99$ și 2,99$ ș.a.m.d.

Plățile pentru produse sunt primite prin intermediul Paypal, codurile de urmărire (tracking code) sunt cu plată, livrarea rapidă are loc, doar dacă produsul este în stoc la magazinul din Marea Britanie.

Alte magazine online chineze

GeekBuying.com

Aura Buy

BestOfferBuy.com

BuySKU.com

Chinavasion

Clothing-Dropship

Cosme-De — produse cosmetice

EachBuyer

eForChina

EverBuying

GearBest

JD.com

Jollychic — haine pentru femei

HollyHome — produse pentru casă

JollyOutdoor — produse sport, turism, activități recreative

Lovely Fashion — haine și accesorii pentru femei

ModLily — haine pentru femei

Newfrog — gadgeturi, accesorii

PandaWill — asortiment bogat de accesorii pentru telefoane pe Android

Romwe — haine pentru femei

Rotita — haine pentru femei

Sammy Dress — haine pentru femei

SourcingMap

StrawberryNET — parfumerie, produse de frumusețe

Sunsky — electronice

Tmart — electronice

YesStyle — haine, încălțăminte, accesorii pentru femei

Sfaturi cumpărături online

Dacă doriți să cumpărați tehnică din magazinele online chineze, cumpărați doar dacă sunteți convins de parametrii gadgetului.

Vă recomandăm să nu cumpărați flash-uri din magazinele online chineze. Acestea ori pot avea un volum mult mai mic, decât cel prezentat în descriere (8GB în loc de 64GB) ori viteza poate fi mult mai mică, decât ar fi trebuit să fie.

Dacă doriți să cumpărați haine, aveți grijă la mărimi. Dacă faceți prima cumpărătură de acest fel, luați produsele măcar cu o jumătate de dimensiune mai mare sau procurați haine sport (de obicei, ele sunt mai largi decât cele obișnuite). Fiți atent la tabelele cu dimensiunile hainelor, nu luați în considerație mărimile S, M, L, XL — ele rar coincid cu mărimile europene; excepție pot face hainele de brand. Știind dimensiunile hainelor, puteți să vă dați seama cum pot sta hainele pe dvs.

Întotdeauna citiți cu atenție părerile celor care deja au procurat produsul pe care doriți să-l procurați. Dacă vânzătorul nu are note bune sau nu le are deloc, evitați să cumpărați de la el. Cumpărătorii pot scrie în comentarii informație despre dimensiuni, dacă coincid culorile de pe imagini, dacă vânzătorul livrează rapid sau nu, dacă este comunicativ sau nu prea.

Unii vânzători vă pot propune să achitați produsele nu prin intermediul magazinului online, motivând că plătesc un comision prea mare pentru fiecare produs vândut. Refuzați astfel de propuneri, altfel riscați să nu primiți produsul sau, dacă îl primiți, să nu îl primiți în stare satisfăcătoare. Dacă veți dori să lăsați o plângere, nu o veți putea face prin intermediul magazinului, dacă acolo nu este înregistrată tranzacția. Aveți în vedere, foarte multe magazine oferă programe de protecție a consumatorilor, în caz că nu primiți produsele în termenii stabiliți sau dacă produsul nu corespunde descrierilor de pe paginile magazinului, puteți lăsa o plângere și de multe ori veți primi banii înapoi. De multe ori, vânzătorul primește banii doar atunci când cumpărătorul primește produsul (sau este folosit un termen mediu de timp de livrare a produselor în regiunea/țara dată, la expirarea căruia se socoate că produsul a fost livrat).

1 comentariu

  • NU cumparati de la tom top.Sunt mincinosi si va veti pierde banii.Eu ma zbat sa imi scot banii,cumva.Marele meu noroc este ca am facut plata prin Pay Pal.Doar prin Pay Pal am reusit sa iau legatura cu ei.Altfel,nici nu iti raspund.Sa vad ce reusesc pana la urma.

Lăsați un comentariu