Aplicații telefoane mobile Cumpărături Gadgeturi

Aplicații gratuite și reduceri în App Store pe 7 — 8 septembrie

Toate ofertele de mai jos sunt actuale la momentul apariției acestui articol. Aveți în vedere faptul că reducerile sunt valabile pentru un timp limitat, aveți grijă să nu le scăpați!

Aplicații și jocuri pentru iOS

Aplicații gratuite pentru un timp limitat

iCarConnect HD — folosirea comodă a iPad-ului în automobil

iPad-ul poate fi folosit în automobil în calitate de navigator, player audio sau în calitate de panelă informativă. Dar în toate aceste cazuri, folosirea aplicațiilor standard nu e prea comodă. iCarConnect HD reprezintă un set de aplicații adaptate la folosirea în mașină, ce permit folosirea iPad-ului în modurile descrise mai sus.

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Scanio — scanarea documentelor, recunoașterea textului

Foarte multe sunt persoanele care folosesc iPhone-ul sau iPad-ul în calitate de scaner a documentelor. Scanio e o aplicație ce permite scanarea comodă a documentelor, înțelege granițele de documente și oferă posibilitatea de a exporta paginile într-un document PDF. Scanio „înțelege” 15 limbi (româna nu o înțelege, dar puteți instala acum aplicația, posibil că mai târziu dezvoltatorul va adăuga limbi noi).

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Weight Tracker QuickLog.me — monitorizare a greutății corporale

Aplicația permite de a monitoriza modificările de greutate corporală. În aplicație puteți indica greutatea dorită, la care aspirați, iar apoi, zi de zi, să ajungeți la greutatea dorită. Aplicația permite de a vedea datele într-o formă grafică comodă, afișează indexul masei corporale.

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

SnapStill — extragerea imaginilor din video

Deseori se întâmplă că înregistrăm video pe mobil la diferite evenimente importante, dar uităm să facem măcar câteva poze. În aceste cazuri ne poate ajuta aplicația SnapStill, care poate face fotografii din cadrele unui clip video. Aplicația are un șit de setări, o interfață comodă, permite să găsiți momentele importante din video.

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Fonta — decorarea imaginilor cu efecte textuale

Aplicația permite înfrumusețarea fotografiilor cu ajutorul diferitor efecte și înfrumusețări textuale, deschizând posibilități suplimentare de creativitate. Aplicația este bogată în șabloane textuale și posibilități de decorare, instrumente de prelucrare a fotografiilor, printre care se numără: tăierea fotografiilor, rotirea lor etc.

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Aplicații la reducere

Bike Gear Calculator — calculator de viteze pentru bicicletă

Aplicația este în stare să ia în considerație multitudinea de parametri ai vitezelor de bicicletă și de calculare a vitezei bicicletei.

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Perfect Me — manager de dezvoltare proprie și control de îndeplinire a sarcinilor

E greu să te ții în mâni, să ai o voință de fier și să nu încalci propriu program de sport sau de lucru. Puteți introduce în aplicație întrebările care vă neliniștesc la moment (de exemplu, înainte de somn), iar mai târziu puteți încerca să apreciați cât de bine vă isprăviți cu obiceiurile proaste sau cum ajungeți la scopurile puse. Datele apar mai târziu în calendar, dvs. având posibilitatea de a vedea cât de bun e progresul la o problemă sau alta.

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Lăsați un comentariu