Aplicații telefoane mobile

Google Meter — imagini de fundal cu sens

Imaginile de fundal pe telefonul mobil sunt folosite de către posesor pentru sublinierea individualității, pentru memorizarea anumitor lucruri sau pentru a vedea permanent fețele oamenilor dragi sau a locurilor văzute anterior.

Cum nu ar fi, imaginile de fundal poartă un caracter decorativ, rareori poartă un caracter practic. Experimentul Google ce poartă denumirea Meter încearcă să adauge imaginilor de fundal ceva practic.

google-meter-01

După instalarea aplicației, utilizatorul poate alege una din cele trei variații de imagini de fundal, ce conțin indicatoare ale acumulatorului, a calității semnalului Wi-Fi, a numărului de notificări. Pe ecranul telefonului mobil poate fi activ doar un singur indicator.

google-meter-02

Figurile sunt afectate de giroscopul telefonului mobil și se mișcă ca niște obiecte fizice adevărate. De exemplu, la înclinarea telefonului, indicatorul Wi-Fi începe „să curgă” ca un lichid într-un vas. Cerculețul, indicator al încărcării acumulatorului, se rotește în interiorul cercului mare și își schimbă culoarea atunci când telefonul este conectat la o sursă de alimentare. Barele indicatorului își schimbă grosimea la mișcarea telefonului mobil.

google-meter-03

Descărcarea aplicației Google Meter

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Lăsați un comentariu