Design Gadgeturi

InfiniteUSB, un port USB ce oferă conectări nelimitate de gadgeturi

Ce ar fi dacă numărul de porturi USB la laptop ar fi mai mare, ca să nu fii nevoit să eliberezi portul deja ocupat? Dacă ar fi posibil, nu ar mai trebui să-ți bați capul de câte porturi libere ai la calculator. Laptopurile din ziua de azi sunt tot mai subțiri și tot mai limitate în porturi USB, tendința e ca totul să ții în nori.

InfiniteUSB poate forma o rețea de porturi USB, ce oferă un număr nelimitat de conectări la calculator. Ori de câte ori conectezi un InfiniteUSB la calculator, un port nou USB este creat. În loc să-ți bați capul de numărul de porturi libere, InfiniteUSB îți permite să conectezi un număr nelimitat de gadgeturi la porturile USB.

InfiniteUSB are un design unic, patentat și a primit deja premiul IF design award. Va fi disponibil în 5 culori și va fi fabricat din materiale calitative. Prețul unui astfel de cablu va începe de la 21$. Puteți să faceți o comandă prealabilă pe saitul producătorului.

Proiectul a fost lansat pe 17 martie 2015 pe Kickstarter, iar peste 40 de zile a reușit să adune 247’214$ de la 3320 de susținători.

infinite-usb-01

Ați conectat un iPhone, un iPad și mai aveți un port liber! Și toate acestea de pe un singur port USB

Conectarea InfiniteUSB la laptop

infinite-usb-02

Împreunarea magnetică a capetelor

Alipire magnet

infinite-usb-05-conectare-magnet

Prototip final

infinite-usb-04

Lăsați un comentariu