Familie Povești adevărate Viață

Ce să faci dacă te-a lăsat logodnicul cu 1 săptămână înainte de nuntă?

În octombrie 2014, tânăra de 23 de ani Shelby Swink se pregătea de nunta sa care trebuia să aibă loc peste câteva săptămâni, în noiembrie. Nunta urma să fie apogeul unei relații de 4 ani dintre ea și prietenul său.

shelby-swink

Dar câteva zile înainte de nuntă, logodnicul i-a declarat că nu o mai iubește și nu mai vrea nunta. Toate visele de căsnicie fericită s-au spulberat într-o clipă…

Tânăra ambițioasă nu vroia să se dea bătută, deși era complet șocată și primele gînduri erau de a suna toți oaspeții și de a-i înștiința despre anularea nunții. Fotograful Elizabeth Hoard, cea care urma să fotografieze nunta, i-a sugerat că, dacă nu i-a mers să înceapă o viață nouă alături de prietenul său, să o înceapă singură!

shelby-swink-2

Rochia albă, atribut indispensabil pentru orice mireasă, să marcheze începutul unei noi vieți — să fie distrusă! Shelby recunoaște că de la început a fost speriată de idee; rochia de mireasă era scumpă și avea de gând să o întoarcă la salonul de rochii de mireasă. Dar, dorind să treacă peste necaz, a hotărât să accepte ideea fotografului și să organizeze sesiunea foto chiar în ziua în care trebuia să aibă loc și nunta. La ea au mai participat prietenele și părinții miresei.

Shelby le-a rugat pe prietenele sale să o ajute să distrugă rochia, folosind vopsea de mai multe culori.

prietenele-o-ajuta-pe-shelby-sa-vopseasca-rochia

shelby-swink-si-prietenele-sale

Tânăra își făcea griji că părinților nu le va plăcea idea de a distruge rochia, că ei au fost cei care au plătit-o, dar părinții au încurajat-o și au fost încântați de idee.
familia-swink-se-distreaza

familia-swink

shelby-swink-si-prietenele-sale-2

Domnul Swink a adus trabucuri și șampanie pentru a sărbători evenimentul unic.
swink-trabucuri-sampanie

Deși a fost părăsită de logodnicul său cu doar câteva zile înainte de nuntă, Shelby Swink a găsit în sine energia pentru a fi puternică și de a-i energiza pe restul.
shelby-swink-e-puternica

shelby-swink-si-prietenele-sale-3

„În loc să mă las pradă disperării și să permit situației să mă dea gata, am hotărât să-mi întâmpin viitorul cu capul sus”.
shelby-swink-si-prietenele-sale-4

„Vreau doar un lucru să-i mai spun fostului: «Mulțumesc că m-ai salvat de durere și dezamăgire în viitor. Mulțumesc că m-ai ajutat să înțeleg cât sunt de puternică»”.

shelby-swink-e-puternica-2

„Datorită ție sunt convinsă că nimeni nu îmi va răpi fericirea. Îți mulțumesc că mi-ai dat posibilitatea să-mi întâlnesc iubirea adevărată în viitor. Îți mulțumesc!”

familia-swink-multumeste-logodnicului-pentru-distractie

Rochia pe care a purtat-o Shelby este acum demonstrată într-un magazin de mariaj în orașul Memphis, magazin ce donează bani din vânzări pentru un ONG local.

rochia-shelby-swink

via Offbeat Bride

Toate fotografiile sunt făcute de Elizabeth Hoard

Peste o lună de la cele întâmplate, Shelby a găsit o persoană cu care este fericită. Au făcut jumătate de an de când sunt într-o relație.

❤️half a year❤️

A photo posted by Shelby Swink (@shelbell412) on

Lăsați un comentariu