Întrebări și răspunsuri Viață

Cum e să faci sex în grup?

buburuze-sex-in-grup

Sexul în grup poate fi comparat cu sexul cu o caracatiță: în jurul tău sunt doar membre și limbi, mâni străine te apucă și te trag, picioarele se desfac, în gura ta pătrunde ceva străin, iar creierul tău nu reușește să reacționeze la senzațiile noi. Energia ta sexuală, cea care te-a ademenit în toată istoria asta, nu face față la toate posibilitățile oferite.

sex-grup-160px

Sexul în grup îți permite să vezi cât de urâtă poate fi pofta nemascată de sex. Cu excepția cazurilor când stăpânii casei invită la petrecere doar tineri cu corpuri perfecte. Dar, de obicei, aici se adună persoane pe care aș fi preferat să nu le văd. Femeile sunt calea-valea — de la iluminarea slabă și machiaj, goale, au doar de câștigat. Bărbații… Penisuri pipernicite și burți de bere… Ți se ridică părul măciucă. Sigmund Freud credea că toți oamenii sunt puțin gay. Poți să nu cazi de acord cu afirmația lui Freud, dar un număr așa de mare de bărbați… îți poate trece pofta de sex, chiar dacă ești un gay convins.

Dar, necătând la toate acestea, sexul de grup e minunat! Auzind geamătele celor ce se combină chiar lângă tine, te exciți încă mai mult. Femeile… Una, imediat a doua, urmează a treia… Dar senzația pe care o simți atunci când intri într-o femeie, în care a intrat deja cineva până la tine, iar tu îl simți pe acel cineva printr-o membrană destul de subțire…

Atunci când mergi în taxi acasă, apoi când în următoarea dimineață îți pregătești micul dejun, iar apoi stai în oficiu, te gândești doar la un singur lucru: „Am făcut sex în grup și… am să o fac din nou!”

Sursă anonimă

Lăsați un comentariu