Filme și seriale Timp liber

10 filme bune apărute în 2015

În lista de mai jos sunt unele din cele mai bune filme ale anului curent, filme care deja au luat premii, au strâns recenzii de la critici și spectatori, au fost nominate la diverse premii de film. Fiecare film e bun în felul său, suntem convinși că fiecare își va găsi fanii săi.

film-relatos-salvajes-2014

Poveşti trăsnite
8.2
Damián Szifron
Darío Grandinetti, María Marull, Mónica Villa
Șase istorioare… deosebite. De exemplu, într-un avion au fost adunate toate persoanele care l-au supărat vreodată pe un băiat pe nume Gabriel… Sau despre o bucătăreasă, care servea pe unii săi clienți cu otravă pentru șobolani… Drame, tragedii, comedii ale vieții. Situații banale de viață ce au sfârșituri neobișnuite.
Trailer Relatos salvajes (Wild Tales)

film-mad-max-fury-road-2015

Mad Max: Drumul furiei
8.3
George Miller
Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult
Max crede în continuare că cea mai bună metodă de a supraviețui este de a o face în singurătate. Necătând la acest lucru, el evadează cu un grup de rebeli prin pustiu, pentru a ajunge pe tărâmuri în care viața este mai bună. Grupul este urmărit de o adevărată armată, îndrumată de liderul său Joe, care-și vrea înapoi comorile sale.

Trailer Mad Max: Fury Road

film-avengers-age-of-ultron-2015

Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron
7.8
Joss Whedon
Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo

Omenirea din nou este la un pas de a fi distrusă. De această dată pericolul vine din partea lui Ultron — un robot înzestrat cu intelingență artificială, creat mai devreme pentru a apăra pământenii. E sarcina Răzbunătorilor de a apăra orașul New York, dar și Pământul de Ultron. Nici un răzbunător nu vrea să ajungă în Era lui Ultron.

Compania Marvel a adunat din nou echipa de eroi pentru a scăpa Pământul. Filmul este plin de efecte speciale calitative.

Trailer Avengers: Age of Ultron

Wild (2014)

film-wild-2014

Sălbăticie
7.2
Jean-Marc Vallée
Reese Witherspoon, Laura Dern, Gaby Hoffmann
În centrul istoriei se află Cheryl Strayed, o femeie ce a trăit ultima vreme în depresie, după ce a divorțat de soțul său și după ce a pierdut-o pe mama sa. Cheryl, fără o pregătire anumită, hotărăște să meargă într-o călătorie pe jos spre Pacific Crest Trail, un traseu prin cele mai ascuțite vârfuri muntoase ale Munților Cascadelor. Traseul este plin de greutăți și de aventuri, dar unul care o face să uite de neplăcerile vieții.
Trailer Wild

filmul-the-age-of-adaline-2015

Secretul lui Adaline
7.2
Lee Toland Krieger
Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford
O femeie trăiește pe Pământ deja de o sută de ani, dar arată așa de parcă ar avea vreo 30 de ani. Această „aptitudine” de a nu îmbătrâni îi apare după un accident. După mai mulți ani de singurătate întâlnește un bărbat, care-i complică viața „eternă”.
Trailer The Age of Adaline

film-theory-of-everything-2014

Teoria întregului
7.8
James Marsh
Eddie Redmayne, Felicity Jones, Tom Prior
Istoria relațiilor dintre celebrul fizician Stephen Hawking și soția sa, Jane. Cei doi au făcut cunoștință în anii ‘1960, atunci când Stephen doar începea să înțeleagă că este bolnav de o boală ce progresează, afectându-i viața de mai departe.
Trailer The Theory of Everything

Spy (2015)

film-spy-2015

Spioana
7.3
Paul Feig
Melissa McCarthy, Rose Byrne, Jude Law
Susan Cooper a visat toată viața sa să devină agent CIA, dar toată activitatea sa se limita la „îndrumarea” agenților adevărați în misiunile lor. La un anumit moment soarta îi oferă o ocazie de a-și demonstra aptitudinile de agent.
Trailer Spy

Birdman (2014)

film-birdman-2014

Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei
7.8
Alejandro González Iñárritu
Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Emma Stone
Istoria unui actor din Hollywood, care vrea să-și reîntoarcă anii de glorie, prin participarea la o piesă de Broadway.

Filmul e deosebit prin faptul că este filmat cu un număr minim de dubluri, de ai impresia că tot filmul este filmat cu o singură cameră. Plus la asta, actorii sunt buni și cunoscuți publicului larg.

Trailer Birdman

film-the-man-from-uncle-2015

Agentul de la U.N.C.L.E.
7.6
Guy Ritchie
Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander
La începutul anilor ‘1960, agentul CIA Napoleon Solo și agentul KGB Illya Kuryakin participă într-o misiune comună îndreptată împotriva unei grupări criminale, ce produce
arme nucleare.

Un film despre spioni, regizat de mărețul Guy Ritchie, cu scenariu întortocheat și atmosferă de epocă.

Trailer The Man from U.N.C.L.E.

Inside Out (2015)

film-inside-out-2015

Întors pe dos
8.6
Pete Docter, Ronaldo Del Carmen
Bill Hader, Amy Poehler, Mindy Kaling, Diane Lane
Riley e o școlăriță de 11 ani. În fetiță trăiesc cele 5 emoții de bază, care o ajută să se isprăvească cu problemele de zi cu zi. La un anumit moment Riley este nevoie să se mute cu traiul împreună cu familia sa într-un megapolis. Fetița trebuie să se acomodeze la locul nou, fiind ajutată, dar și încurcată de emoțiile proprii.
Trailer Inside Out

Lăsați un comentariu